Rent a Car Otopeni

 

 In dorinta de a ne adapta cerintelor clientilor, va oferim servicii de rent a car Otopeni sub o forma de contractare si o modalitate de plata noua.

 

    Pentru ca am observat este problematica solicitarea unui card de credit, atunci cand clientul nu detine unul, am ales sa implementam un sistem si sa va oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de rent a car Otopeni fara sa aveti nevoie de un astfel de instrument bancar. Tot ce trebuie sa faceti este ca atunci cand faceti rezervarea sa precizati faptul ca nu detineti un card de credit.

 

 

 

    Un alt sistem implementat de catre noi este posibilitatea de rent a car Otopeni fara garantie. Nu veti fi nevoit sa achitati suma de garantie la inceputul contractului, ci aveti la dispozitie varianta asigurarii zilnice. Aceasta suma nu va depasi 12 euro/zi, variind in functie de modelul masinii. Tot e trebuie sa faceti este sa precizati atunci cand faceti rezervarea faptul ca doriti o asigurare zilnica  a masinii. 

 

    Aveti posibilitatea de a alege modalitatea de plata, cash sau card, de garantie sau de asigurare zilnica in functie de ceea ce e mai potrivit pentru dumneavoastra. 

Rent a Car Otopeni