Masini si Preturi 

 

    Oferta pentru masini disponibila este extrem de variata. Dispunem de o flota cu peste 180 de autoturisme, din care puteti sa alegeti cu usurinta un model optim sau preferat. Compania DpD Exclusive Rentals va ofera servicii profesionale de rent a car Cluj si va da posibilitatea inchirierii pe termen lung sau scurt, in functie de nevoie. Alaturi de serviciile de rent a car, am adaugat pentru dumneavoastra si Asistenta rutiera, Service auto, Tractari auto, dar si transfer de la aeroport sau optiunea soferului personal. Aceste optiuni vin in completarea serviciilor de rent a car, astfel orice problema veti intampina va putea sa fie rezolvata de catre specialistii companiei.
    Modalitatea de contractare este foarte simpla si se rezuma la completarea formularului de mai jos.  Preturile afisate sunt exprimate in EUR si reprezinta tariful pe o zi de inchiriere, contin TVA, deci nu se vor adauga taxe la aceasta valoare si include asigurarea obligatorie RCA , taxa de Rovinieta (RO), intretinerea si asistenta rutiera Non-Stop sau chiar schimbarea cu alta masina, dupa caz.
  
    Mai precizam ca puteti efectua kilometri fara limita (pentru minim 4zile de inchiriere) in aceste costuri, iar masinile sunt de generatie noua, intretinute si cu toate reviziile tehnice periodice la zi. Masinile nu sunt inscriptionate cu sigla companiei, deci va veti putea deplasa si prezenta la orice eveniment. 

Oferta Speciala!!! Reducere 25% Valabila pana la 31.10.2017!

- Preturile afisate pe site includ reducerea de 25%!

- Full Casco de la 6€/zi - Raspunde zero - Fara Depozit - Garantie!

Rezerva acum online si platesti la preluare!

 +40726.61.61.61    

 


Calculator preturi
Locatie Preluare
 Data Preluare
 Data Returnare
Masina
Returnez in aceeasi locatie
Locatie Returnare (ex: Brasov)

Completati formularul pentru a trece la urmatorul pas.

Low Cost


Compact


Monovolul


Luxury


Microbuz


SUV